Daisy
Nederlands

Onschuld

Toni Coppers (auteur), Annick Lambert (auteur), Martine Derycke (verteller)

Mijn Luisterpunt

Daisy-boeknummer: 32142
Speelduur: 10:31
Luisterfragment Aanvragen
Commissaris Liese Meerhout van de Antwerpse politie en haar team worden geconfronteerd met oude vijanden. Iemand probeert een wig tussen Liese en hoofdinspecteur Michel Masson te drijven.
Titel
Onschuld
Auteur
Toni Coppers Annick Lambert
Verteller
Martine Derycke  (inlezer)
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2023
1 cd
Speelduur
10:31
Oorspr. uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
Aantekening
Vlaamse stem Stem: Vrouw

Besprekingen

Een thriller over geheimen binnen het politiekorps. Het boek volgt het verhaal van commissaris Liese Meerhout en hoofdinspecteur Michel Masson. De collega’s van Liese merken niet dat zijn iets verbergt voor haar eigen team, hoewel zij zich vreemd gedraagt. Iemand lijkt een wig te willen drijven tussen Liese en haar hoofdinspecteur Michel Masson. Het team wordt op de proef gesteld en oude vijanden dringen zich op. Vlot, vaardig en toegankelijk geschreven.Toni Coppers (Sint-Truiden, 1961) is een Belgische schrijver en presentator. Zijn thrillers zijn veelvuldig bekroond met de Hercule Poirot-juryprijs en meerdere publieksprijzen, waaronder de Hebban Thrillerprijs. Zijn thrillers rond Liese Meerhout werden verfilmd in de reeks ‘Coppers'. Hij schreef meerdere boeken.

Over Toni Coppers

CC BY-SA 4.0 - Foto van/door AnnickLambertL8

Toni Coppers (Sint-Truiden, 6 september 1961) is een Vlaams schrijver van misdaadromans. Hij werd vooral bekend door zijn serie misdaadromans rond de Antwerpse commissaris Liese Meerhout.

Loopbaan

Coppers debuteerde in 1995 met De Beha van Madonna, brieven van een reiziger, waarin hij literaire reisbrieven schreef aan vrienden en bekenden. In die tijd was hij reisjournalist voor Radio 1, en produceerde hij meerdere reisprogramma's bij de openbare omroep, zoals Gewoonweg, Lopend Vuur en Het Landhuis.

In 2005 begon Coppers als thrillerschrijver met Dixit, het hilarische verhaal van communicatiegoeroe David Cleeffs, een jaar later gevolgd door de sequel op Dixit, Heilige Nachten. Het zijn eerder komische boeken dan thrillers, en ze nemen de wereld van de spindoctors, woordvoerders en 'communicatiedeskundigen' op de korrel. Beide boeken horen thuis in de Angelsaksische tra…Lees verder op Wikipedia