Daisy
Nederlands

De kleine Caroluscode

Mark Tijsmans (auteur), Claudine Dufait (verteller)
De kleine Caroluscode
×
De kleine Caroluscode
In de reeks:
Doelgroep:
Vanaf 9-11 jaar

Mijn Luisterpunt

Daisy-boeknummer: 16287
Speelduur: 11:15
Luisterfragment Aanvragen
Wiet Waterlanders (11) verhuist naar Gandamme. Als de opgravingen bij kasteel Gravensteen meer aan het licht brengen dan alleen potscherven, trekken Wiet en zijn vrienden op onderzoek uit.
Titel
De kleine Caroluscode
Auteur
Mark Tijsmans
Verteller
Claudine Dufait  (inlezer)
Taal
Nederlands
Distributeur
Brussel: Luisterpunt, 2007
1 cd
Speelduur
11:15
Aantekening
Stem: Vrouw Vlaamse stem

Over Mark Tijsmans

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Markfan

Mark Irma Albert Tijsmans (Merksem, 5 januari 1969) is een Vlaams televisie- en toneelacteur, zanger, musicalartiest en jeugdauteur.

Tijsmans vergaarde bekendheid in Vlaanderen door hoofdrollen in Het Park, Thuis, en Flikken. Daarnaast speelde hij gastrollen in onder meer De Kotmadam, Heterdaad, W817 (als Marc, pastoor), Lili & Marleen en F.C. De Kampioenen. Ook was hij te zien in enkele films. Hij was te gast in diverse programma's, waaronder veel muziekshows als De Notenclub en Steracteur Sterartiest. Daarnaast was hij vier jaar wrapper op Ketnet en tevens lid en oprichter van de Ketnetband.

Naast zijn werk voor televisie speelde hij in 2000 zijn eerste musicalrol als het titelpersonage in Peter Pan; later volgden Camelot en Romeo en Julia, van Haat tot Liefde, waarmee hij tevens door Nederland toerde. In 2006 won hij een Vlaamse Musicalprijs voor zijn rol al…Lees verder op Wikipedia